6947613892 info@softxxl.gr
Νέα Web εφαρμογή έκδοσης παραστατικών. Τώρα, πιο χρήσιμη από ποτέ!Η πιο ολοκληρωμένη Web εφαρμογή της αγοράς για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελευθερους επαγγελματίες με χρήση υπολογιστή – tablet – κινητό. Ολοκληρωμένο περιβάλλον εμπορικής εφαρμογής (αγορές, πωλήσεις, αποθήκη, εισπράξεις, πληρωμές, crm, calendar). Μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα η On line σύνδεση με τις λογιστικές εφαρμογές της Εpsilon Net (Εxtra – Ηyper) των λογιστικών γραφείων.
Η πιο σύγχρονη εφαρμογή, από την πιο καταρτισμένη επιστημονική ομάδα.
epsilonsmartOn line σύνδεση με τις εφαρμογές της Epsilon Net για τα λογιστικά γραφεία Αμφίδρομη Επικοινωνία:
– Η επιχείρηση με την έναρξη χρήσης της εφαρμογής λαμβάνει On line όλα τα δεδομένα συναλλασσομένων και λοιπών λογαριασμών από τις εφαρμογές (Extra – Hyper) που τηρεί ο λογιστής στο γραφείο του.
– Οι λογιστικές εφαρμογές (Extra – Hyper) των λογιστικών γραφείων ενημερώνονται αυτόματα με τα παραστατικά που εκδίδει η επιχείρηση.
epsilonsmartΣύνδεση με myDATA της Α.Α.Δ.Ε: Εκδώστε παραστατικά και ταυτόχρονα διασφαλίστε απευθείας σύνδεση με την Α.Α.Δ.Ε. και την πλατφόρμας myDATA (Digital Accounting and Tax Application) για την άμεση αποστολή τους. Αξιοποιήστε την τεχνολογία προς όφελος με την αξιοπιστία και την εγγύηση της Epsilon Net. 
epsilonsmartΛειτουργίες CRM :Έχετε δυνατότητα επιλογής λειτουργιών CRM όπως, ολοκληρωμένη διαχείριση πελατών, προμηθευτών, ειδών, υπηρεσιών καθώς και πωλήσεων-αγορών. Δώστε τεχνολογική ώθηση στην επιχείρηση σας με την πιο εύχρηστη και απλή Web εφαρμογή.
epsilonsmartΠαραστατικά: Καταργείστε τα χειρόγραφα παραστατικά και την συλλογή τους.
epsilonsmartΕφαρμογές: Αποφύγετε τις παραμετροποιήσεις ή την σύνθετη διαδικασία δημιουργίας γεφυρών. Η επικοινωνία μεταξύ του Epsilon Smart και των εφαρμογών του λογιστικού γραφείου (Extra και Hyper Λογιστική Διαχείριση) πραγματοποιείται με μια σύνδεση στο Internet!

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ της εφαρμογής στον παρακάτω σύνδεσμο:

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πως η παραπάνω προσφορά θα γίνει δική σας. Το epsilon smart αποτελεί από τις πιο ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις για την εποχή των mydata που είναι κοντά. Η SoftXXL αποτελεί silver partner της εταιρείας Epsilon, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση, εκπαίδευση και διαρκή υποστήριξη για όλες τις εφαρμογές της εταιρείας στις καλύτερες τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.