6947613892 info@softxxl.gr

Ο πελάτης μας είναι τεχνική εταιρεία, με κατασκευαστική δραστηριότητα σε δημόσια & ιδιωτικά έργα. Η επιχείρηση ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2010, από τον Αντώνιο Φραγγίδη (Πολιτικό Μηχανικό Α.Π.Θ.) και τον Δημήτριο Κουτσό (Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ΔΠΘ) με διαχείριση και κατασκευή δημόσιων έργων στην περιοχή της Μακεδονίας και της Θράκης. Στη συνέχεια επεκτάθηκε στην κατασκευή ιδιωτικών έργων, στις ανακαινίσεις κτιρίων, ανακαίνιση κατοικιών , ανακαίνιση γραφείων, ανακαίνιση καταστημάτων καθώς και στην κατασκευή οικοδομικών,  υδραυλικών δημοσίων έργων.

Το ζητούμενο

Η διοίκηση ήθελε μια λύση που να μπορεί να καλύψει πλήρως όλες κατασκευαστικές, παραγωγικές κι εμπορικές της δραστηριότητες, να συνδέσει όλες τις εταιρείες και κοινοπραξίες του ομίλου, τα εργοτάξια, το λατομείο και τις παραγωγικές της μονάδες κάτω από ένα ενιαίο σύστημα. Ήθελαν να μπορούν να παρακολουθούν καθημερινά κι εγκαίρως όλο το φάσμα διαδικασιών από παραγωγή, προμήθειες, αποθήκη, κατασκευή έργων, οικονομικά και λογιστικά, προσωπικό.

Η λύση μας

Με την τρισδιάστατη αρχιτεκτονική του Pylon Advance, η ομάδα εργασίας μας δημιούργησε σε συνεργασία με τον πελάτη ένα σύστημα απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του, για έλεγχο της παραγωγικής του διαδικασίας, βελτιστοποίηση της αλυσίδας προμηθειών και παρακολούθησης των πωλήσεων.
Για την κατασκευαστική του δραστηριότητα, οργανώσαμε τις διαδικασίες από την προσφορά μέχρι και την παράδοση των έργων, την κοστολογική παρακολούθηση της κατασκευής, τη δραστηριοποίηση εξοπλισμού και προσωπικού, στα έργα και κέντρα κόστους.
Όλες οι πληροφορίες ενημερώνουν αυτόματα το λογιστήριο για πλήρη λογιστική παρακολούθηση και τη διοίκηση με μεστά reports για λήψη αποφάσεων.

Pylon – Modules

Έργα, Γενική Λογιστική, Έσοδα – Έξοδα, Δαπάνες
Εξοπλισμός
Οικονομική Διαχείριση
Γενική Λογιστική
Αποθήκη