6947613892 info@softxxl.gr

Η εταιρεία μας αφουγκραζόμενη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και η κοινωνία μας στο σύνολό της εν μέσω πανδημίας, ανακοινώνει προσφορά 30% έκπτωση μέχρι τις 6 Απριλίου που αφορά τη δημιουργία e-shop και ιστοσελίδων. Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι μια λύση να συνεχίσετε τις δραστηριότητες σας παραμένοντας παράλληλα ασφαλής. Επίσης αν παράλληλα αποκτήσετε και εμπορικό πρόγραμμα από εμάς σας κάνουμε δώρο το module Client – server για να έχετε τη δυνατότητα απομακρυσμένης σύνδεσης στο εμπορικό σας πρόγραμμα από όπου επιθυμείτε εσείς ή ο λογιστής σας. Η ψηφιοποίηση της εταιρείας σας αποτελεί ένα απαραίτητο βήμα, μια επένδυση που μακροπρόθεσμα θα σας προσφέρει πολλαπλασιασμό των κερδών σας, καλύτερη εικόνα των οικονομικών σας στοιχείων και φυσικά πολύ μεγάλη μείωση σε απαιτούμενο χρόνο αλλά και κόστος για την λειτουργία της επιχείρησής σας.

Η πανδημία πέρα από το υγειονομικό κόστος που είναι και το σημαντικότερο, έχει και τεράστιο οικονομικό κόστος το οποίο όσο παρατείνεται η κατάσταση μεγαλώνει εκθετικά, τα μέτρα στήριξης είναι καλά αλλά όχι αρκετά καλό θα είναι ο καθένας με τις σωστές επιλογές να πάρει τη τύχη στα χέρια του. Επικοινωνήστε μαζί μας μάθετε τις τιμές μας οι οποίες για τις επόμενες μέρες είναι οι χαμηλότερες της αγοράς και εκμεταλλευτείτε αυτή τη κακή συγκυρία κάνοντας το ψηφιακό άλμα που χρειάζονται πλέον όλες οι επιχειρήσεις για να μείνουν ανταγωνιστικές. Ο χρόνος ολοκλήρωσης είναι από 7 έως 25 μέρες.

Ευχόμαστε σε όλους σας να έχετε την υγεία σας εσείς και οι αγαπημένοι σας, μείνετε ασφαλής και υπεύθυνοι για το καλό όλων μας.