6947613892 info@softxxl.gr

 

Το Capital B.O.S. της Unisoft επέλεξε για τη συνολική υποστήριξη και έλεγχο των καθημερινών δραστηριοτήτων του το οινοποιείο «ΚΤΗΜΑ ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΑ», ένα από τα πιο διακεκριμένα οινοποιεία της χώρας.

Η SoftXXLεπίσημος συνεργάτης της Unisoft, προχώρησε στηνυλοποίηση της πλέον ευέλικτηςκαι ισχυρής λύσης λογισμικού Capital B.O.S, που καλύπτει πλήρως στις ιδιαίτερες ανάγκες εμπορικής διαχείρισης του οινοποιείου «ΚΤΗΜΑ ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΑ», διασφαλίζοντας έτσι ισχυρή λειτουργικότητα και ευκολία στη διαχείριση  πλήθους κωδικώνχωρίς εξειδικευμένη βοήθεια.

Ενσωματώνοντας την κορυφαία τεχνολογία Business Optimization System, το Capital B.O.S απαλλάσσει το «ΚΤΗΜΑ ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΑ» από πρόσθετες επενδύσεις σε εξοπλισμό και χρονοβόρες εργασίες υποστήριξης, θέτοντας τις βάσεις για ένα πιο ευέλικτοέξυπνο και οικονομικό μοντέλο λειτουργίας. Με σύγχρονο UI, πλούσια λειτουργικότητα και απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης, το Capital B.O.S. βοηθάει το «ΚΤΗΜΑ ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΑ» να ενοποιήσει τις παραγωγικές, οικονομικές και εμπορικές της δραστηριότητες σε μία πλατφόρμα λογισμικού.

Παράλληλα, αξιοποιώντας το Capital BOS, το οινοποιείο ΚΤΗΜΑ ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΑ επιτυγχάνει την πλήρη αυτοματοποίηση όλων των διαδικασιών που σχετίζονται με την υποχρεωτική τήρηση των ηλεκτρονικών βιβλίων myDATA της ΑΑΔΕ.

Η έως σήμερα πορεία του Κτήματος ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΑ, με προσήλωση στην παραγωγή οίνων υψηλής ποιότητας το κατατάσσει ανάμεσα στα πιο επιτυχημένα οινοποιεία, με πολλές διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο στο ενεργητικό του.